Impressum

ALFA CORSE  – Hrvatski Alfa Romeo portal

ALFA CORSE specijalizirani je auto portal za marku Alfa Romeo. Uređuju ga dvojica istinskih zaljubljenika u marku Alfa Romeo. Portal nije namjenjen samo ljubiteljima Alfa Romea, već i svim drugim zaljubljenicima u automobile koji cijene ovu legendarnu talijansku marku automobila. Objavljujemo  sve novosti iz svijeta Alfa Romea, od prvih predstavljanja novih modela do službenih objava. Zanimljivost portala čine i članci o  modelima iz slavne prošlosti. Pratimo tržište i redovito donosimo vijesti o prodajnim podacima Alfa Romea. Na portalu možete pročitati i o svim susreta ljubitelja Alfa Romea u Hrvatskoj i regiji.

Uređuju:

Danijel Oletić, vozi Alfu 156, radi na restauraciji Alfe Sprint, višegodišnji administrator Kluba ljubitelja Alfa Romea

kontakt: danijel@alfa-corse.com

Neven Đurović, vozi Alfu 147, jedan od osnivača Kluba ljubitelja Alfa Romea, višegodišnji dopredsjednik Kluba, pokrenuo portal alfisti.hr

kontakt: neven@alfa-corse.com

Svi materijali na stranici www.alfa-corse.com kao i na forumu, objavljeni su u dobroj namjeri, stoga ne preuzimamo odgovornost za istinitost podataka. Također ne snosimo troškove eventualno nastale štete za krivo objavljene ili pogrešno napisane članke.
Zabranjeno je preuzimanje autorskih članaka bez pismene suglasnosti autora članka.
Kritike, pohvale i prijedloge možete slati na e-mail: neven@alfa-corse.com
Marketing:  neven@alfa-corse.com
Hosting:

 

 

Komentiraj